Pemikiran sistemik - Fazrul Ismail (Bentong, Pahang : PTS Publications & Distributors, 2004)
Sesuai dibaca oleh setiap lapisan masyarakat. Disusun dengan kaedah sistemik, bukan sistematik
Mengandungi indeks
Keywords: Thought and thinking; Creative thinking; Ideology